Close

VIL DU VÆRE MED Å LAGE VERDENS KULESTE DAG?

ASSITEJ Norge og Sentralen Ung søker en barneforestilling som kan vises på Akershus festning i forbindelse med Sparebankstiftelsens store utendørsarrangement for barn: Verdens kuleste dag, lørdag 1. september 2018.


Vi er på utkikk etter en liten produksjon, gjerne dukke/figur/visuell, som ikke er for avhengig av lyd- og lysteknikk, da forestillingen vil spilles på dagtid utendørs på et festivalområde med støy og varierende oppmerksomhet fra barna i publikum. I så måte er det en fordel om kompaniet/utøverne er innforstått med at oppdraget er mer i karakter av formidling.

Forestillingen vil spilles flere ganger gjennom hele dagen. Varighet bør ikke være over 30 minutter. Tanken er å vise forestillingen i en av garasjeåpningene i tilknytning til Sentralen Ung sin stand. Garasjeåpningen er ca. 3 meter bred, og ca. 4 meter høy (se bilde!). Publikum vil stå utenfor garasjen.

Oppdraget er honorert, og kostnader i forbindelse med oppdraget vil bli dekket.

Har du en produksjon som er aktuell, eller har du noen konkrete tanker om hva du kan bidra med? Ta kontakt på info@assitej.no!

Sparebankstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen Akershus Festning for kunst og kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i samarbeid med Sparebankstiftelsen DNB. ASSITEJ Norge og Sentralen Ung samarbeider om Teaterlørdag Ung, som er et teatertilbud for barn på Sentralen en gang i måneden. Det er første gang vi er representert på Verdens Kuleste Dag!