Close

Verkstedrekke med SceSam våren 2017

SceSam-mesterklasser

SceSam er et kunstnerisk forskningsprosjekt som i perioden 2012-2016 har undersøkt interaktivitet som kunstnerisk strategi i scenekunstprosjekter for barn. Prosjektet har samlet og produsert en unik kunnskap i feltet (scene)kunst for barn, og denne kunnskapen er formidlet i boken «Deltakelse og interaktivitet i scenekunst for barn» av Lise Hovik og Lisa Nagel (2017). Boken tematiserer ulike kunstneriske metoder og strategier for å involvere barna i scenekunsten, og vi har invitert inn aktuelle scenekunstnere som bidragytere i boken for å beskrive sin kunstneriske metode for å involvere barna i kunsten.

Gjennom SceSams mesterklasser får du anledning til å møte de ulike scenekunstnere i en praktisk fordypning og innblikk i deres kunstneriske metode.
Mesterklassene er et samarbeid mellom SceSam, ASSITEJ Norge og Sentralen Ung og skal finne sted på Sentralen i Oslo i perioden 2017-2018.

Mesterklassene er tilrettelagt for scenekunstnere som vil ha en fordypning og inngang til interaktivitet i scenekunst for barn. Utfyllende informasjon om programmet for hver mesterklasse kommer snart.

31. mars: Hilde Brinchmann – interaktivitet i et narrativ. Bestill plass her.
6. mai: Katrine Strøm – barn som aktører. Bestill plass her.
2. juni: Nils Petter Mørland – interaktive strategier gjennom improvisasjon. Bestill plass her.

Det er kapasitet til 12 personer per mesterklasse.
Påmeldingsfrist: 7 dager i forveien
Priser (inkl. ikke lunsj)
Medlemmer i ASSITEJ: 350,-
Ikke-medlemmer: 500,-