Close

Teaterlørdag UNG 3. desember 2016

Gjennom 2016 har ASSITEJ Norge i samarbeid med Sentralen arrangert Teaterlørdag UNG. Den 3. desember vises forestillingene We come from far far away av NIE, og SVISJ! SVOSJ! av Husby/Kittelsen i samarbeid med Showbox-festivalen.

Om forestillingene:

New International Enconter – NIE: We come from far far away er en forestilling som utforsker flyktningers historier. Forstillinger er utarbeidet i samarbeid med flyktningeungdom fra 13-18 år som på Hvalstad Transittmottak.
Inne i det store teltet i We come from far far away, er det et lite telt, og inne i det lille teltet er det en gutt. Han har reist langt. Han har stort sett reist alene. Han vil vise deg tingene han har med seg. Han vil også fortelle deg hvorfor han reiste, og veien han tok, men han kan ikke fortelle hvordan historien slutter…
Forestillingen vises i Marmorsalen kl. 16.
Det blir ettersnakk med utøverne etter forestillingen.
Passer for 9-12 år

Barn: 65,- / Voksne: 200,-

Billetter kjøpes her.

farfaraway_mid

We come from far far away Foto: Premysl Bukovski


Husby/Kittelsen: SVISJ! SVOSJ! I forestillingen SVISJ! SVOSJ! tas barna med inn i en tegning i storformat. Fra gjenkjennelige barnetegninger til lyder av papir, ledes publikum inn i kunstens verden. Ved å leke med materiell som barn bruker i sin egen hverdag og kombinere det med lydkulisse og samtidsdans skapes møter mellom det konkrete og det abstrakte, det kjente og det ukjente.
I SVISJ! SVOSJ! møter du to dansere, masse papir og rare former i en fantasifull verden. Hvordan kan kroppen bevege seg som et ark? Kan vi brette sammen kroppen til et lite dyr? Kan vi pakke oss inn så vi blir helt usynlige eller krølle oss sammen så vi blir bittesmå?
Forestillingen vises i Gymsalen kl. 11 og kl. 13.
Passer for 3-5 år.

Barn: 65,- / Voksne: 150,-

Billetter til forestillingen kl. 11

Billetter til forestillingen kl. 13

SVISJ! SVOSJ! Foto: Arne Hauge/DansiT

For oppdatert informasjon, følg oss på Facebook.

Om Showbox

For 12. gang arrangerer Scenekunstbruket scenekunstfestivalen Showbox, en festival med fokus på barn og unge. Årets festival går av stabelen i Oslo fra tirsdag 29. november, til og med lørdag 3. desember 2016. På årets festival presenteres de internasjonal prosjektene T.E.E.N og PUSH. Les mer om programmet og seminarene her.

Festivalpass er i salg, det er også mulig å kjøpe enkeltbilletter til flere av forestillingene.