Close

Teaterlørdag UNG 10. juni: Ønskedrøm med Det andre Teatret

Den 10. juni klokken 12 og 14 vises forestillingen «Ønskedrøm» av Det andre Teatret på Teaterlørdag UNG.

Om forestillingen:

Den vanlige verden er ikke nødvendigvis kjedelig, den er bare veldig, veldig vanlig. Men, når vi drømmer – våkne eller sovende – kan det være rart, spennende, fantastisk og skummelt, men absolutt ikke vanlig.
Utøverne får drømmer og ønsker fra publikum i begynnelsen av forestillingen som blir utgangspunkt for korte og lange improviserte historier og situasjoner. Målet er at alle ønskedrømmene skal bli fantastiske! En publikummer får ansvaret for å lydlegge hver scene med en tilfeldig sang fra vår sampler.
Gjennom å gi liv til barnas drømmer og ta ethvert ønske på alvor med stort engasjement, ønsker vi å inspirere til at publikum selv kan se mulighetene og gleden ønskedrømmene våre gir.
Målgruppe: fra 10-13 år
Tid: 10. juni kl. 12 og 14
Sted: Gymsalen, Sentralen
Pris: 120,-/80,- Kjøp billetter her. 

Utøvere/grupper: Det Andre Teatret
Medvirkende:
Cast: Blir snart annonsert
Nils Petter Mørland (Regi/Instruksjon)
Cathrine Shermann (Kostyme)
Henrik Stoltz Vernegg (Lysdesign)

OM TEATERLØRDAG UNG:
Teaterlørdag UNG er et tilbud til barn og ungdom i Oslo-regionen. Én lørdag i måneden kan du oppleve kvalitetsteater på Sentralen. Teaterlørdag UNG er et samarbeid mellom ASSITEJ Norge og Sentralen UNG.

Assitej Norge er del av en internasjonal sammenslutning som arbeider for å fremme barn og unges rett til å oppleve god scenekunst.