Close

ASSITEJ Artistic Gathering 2015

cropped-cropped-logo_AM_2015

Vil du bli en del av Assitej Norge sin delegasjon til Augenblick mal!-festivalen i Berlin? 

Den 21 til 26. april arrangerer Assitej International sitt årlige Artistic Gathering – møte under Augenblick mal!-festivalen i Berlin. Hele Assitej Norge sitt styre reiser ned til festivalen og vi ønsker å gi våre medlemmer muligheten til å reise sammen med oss. Artistic Gathering er en unik mulighet for internasjonal utveksling, en plass for å tenke og å knytte kontakter. Det er også en unik mulighet til å oppleve tysk og internasjonal scenekunst på Augenblick mal!-festivalen, som er en sentral tysk festival med fokus på scenekunst for barn og unge, se festivalprogrammet.

Årets tema under Artistic Gathering er Generations in Dialogue. Denne tematikken vil bli utforsket gjennom The International Artistic Encounters som er en serie dialogmøter hvor man undersøker fremtidens teater for unge målgrupper.  Stipendiat og prosjektleder i SceSam Lisa Nagel skal blant annet innlede et av dialogmøtene under tittelen ”Talk to me, I’ll be your audience”. Les mer om de andre dialogmøtene.

Hele verden samles i Berlin: I tillegg til alle Asstiejs nasjonale sentre kommer også Asstiejs International Artistic Networks til samlingen for å presentere seg og for å utveksle tanker med internasjonale kollegaer. Les mer om Assitejs International Artistic Networks.

ASSITEJS 50-årsjubileum: Foreningen Internationale du Théâtre pour l’Enfance et la Jeunesse (Assitej) ble satt opp i Paris i 1965 for 50 år siden. 50-årsjubileum skal feries under Artistic Gathering og jubileumsseremonien vil være et møtested for medlemmer og venner.

Har du lyst til å bli med Assitej Norge til Berlin for å se scenekunst for barn og unge – knytte kontakter – ferie Assitej og for å dele dine tanker og erfaringer om scenekunst for barn og unge med internasjonale kollegaer? Send inn en søknad om støtte til reise og registreringsavgift.

Vi trenger

– budsjett med overslag over rimeligste reisealternativ (egne midler og evt. andre søkte midler skal fremgå)

– en kort tekst om motivasjon og forventet utbytte fra reisen

Det kan kun søkes om milder til å dekke reiseutgifter, ikke diett og overnatting. Dersom søknaden innvilges, vil registreringsavgift refunderes i sin helhet, reiseutgifter refunderes utfra en helhetlig vurdering. Det vil bli tatt hensyn til søkernes geografiske fordeling. Søknadene behandles i løpet av 14 dager.
Send søknaden til: info@assitej.no

Søknadsfrist. 8  mars.