Close

Punchdrunk-workshop under SAND-festivalen

I samarbeid med Skuespillersenteret, arrangerer ASSITEJ workshop i Immersive Theatre. Punchdrunk kommer til SAND-festivalen for å holde workshop i hvordan man med utgangspunkt i den Immersive Theatre-sjangeren skaper unike scenekunstopplevelser for barn. Hva kan scenekunst for barn og unge være, gjennom bruk av flerestetiske virkemidler og ved å forvandle rom, sted og forventning?

Workshopen er for scenekunstnere som lager og/eller utøver scenekunst for barn og unge, det være seg skuespilleren, scenografen, danseren, dramatikeren eller regissøren.

Det britiske kompaniet Punchdrunk har blitt berømte for sitt kunstnerskap innen sjangeren Immersive Theatre. Kompaniet inntar store bygninger og forvandler dem til interaktive, teatrale scenerom. I altoppslukende og spektakulære forestillinger blir publikums forventninger til teater radikalt utfordret. Kompaniet har hatt flere produksjoner i London, og siden 2011 spilt forestillingen Sleep no more i New York som forsatt går for fulle hus. Siden 2008 har Punchdrunk også laget forestillinger for barn med stor suksess.

Workshopen går fra 10.00-16.00 torsdag 15. september, og koster 950,- for medlemmer i ASSITEJ og Skuespillersenteret. Festivalpass til SAND-festivalen er inkludert i prisen, og får derfor mulighet til å se alle forestillinger og delta på festivalens øvrige fagprogram.

Søknadsfristen er 12. august, og søknader om deltakelse sendes gjøres via Skuespillersenteret.

Punchdrunk2-300x200  Punchdrunk4-1024x682