Close

OPEN CALL TIL TEATERLØRDAG UNG HØST 2020

Vi satser på at arrangementer er oppe og går igjen til høsten og søker nå forestillinger til Teaterlørdag Ung på Sentralen i samarbeid med Sentralen Ung. Teaterlørdag Ung er støttet av Oslo Kommune og Sentralen Ung, og har som mål å gi barn i målgruppen 0-12 år et bredt og spennende teatertilbud fra hele landet!

HVA SER VI ETTER?

Forestillingene må ha enkel rigg og maks 5 utøvere/teknikere, honorar er 5000 kr pr utøver for 2 forestillinger én lørdag i perioden august – desember 2020. Her får du muligheten til å presentere din forestilling for et ungt Oslo-publikum, nytt av året er også muligheten til å presentere forestillingen for programmerere, castere og andre beslutningstakere innen scenekunst for barn og unge. Vi ønsker å tilrettelegge for at våre medlemmer skal få flere jobbmuligheter og barn og unge tilgang til scenekunst av høy kvalitet. Ta kontakt for mer informasjon!

HVORDAN SØKER SU?

Søknadsfristen for programmering for høsten 2020 er 15.mai 2020. Send søknad til info@assitej.no hvor du presenterer produksjonen og hvorfor dere ønsker å spille på Teaterlørdag Ung på Sentralen, legg gjerne ved videodokumentasjon hvis mulig. Video kan sendes med link eller via Wetransfer til info@assitej.no. Vi oppfordrer kompanier/scenekunstnere som er i stor geografisk avstand til Oslo om å søke, det er også mulig å søke om reisestipend! Dersom du eller ditt kompani/institusjon trenger reisestøtte sender dere dette som en del av søknaden med oversikt over reisekostnader.

MEDLEMSKAP

Medlemskap i Assitej koster lite og gir deg tilgang til verdens største nettverk innen scenekunst for barn og unge! Gjennom Assitej Norges egen Sand-festival og andre festivaler har vi samarbeid i hele verden. Meld deg inn nå og få nyhetsbrev om spennende arbeidsmuligheter i inn- og utland, ta del i nye innovative prosjekter og få tilbud om kompetanseheving innen vårt felt. I 2021 kommer det flere spennende prosjekter i tillegg til at vi igjen arrangerer Sand-festivalen!

Vi jobber for å fremme profesjonell scenekunst for barn og unge nasjonalt og internasjonalt!

For innmelding send her: http://assitej.no/?page_id=2055

Priser for medlemsskap:

Enkeltmedlem: 250 kr

Kompani: 650 kr

Institusjon: 2000 kr

Organisasjon: 1600 kr

Vi gleder oss til å motta spennende bidrag!