Close

On the Edge i Birmingham 02.-09. juli 2016

Vil du bli en del av Assitej Norge sin delegasjon til On the Edge-festivalen i Birmingham? ASSITEJ-medlemmer kan søke reisestøtte!

Fra 02.-09. juli arrangerer ASSITEJ International sitt årlige Artistic Gathering-møte under On the Edge-festivalen i Birmingham. Hele ASSITEJ Norges administrasjon reiser, sammen med representanter fra styret, og vi vil gjerne gi medlemmene mulighet om å reise sammen med oss!

On the Edge er en unik mulighet til å bli bedre kjent med ASSITEJs internasjonale nettverk. På festivalen får du muligheter til å møte delegater og publikum fra hele verden og se kvalitetsteater for barn og unge, samt workshops, paneldebatter, sosiale sammenkomster og mye mer.

Samlingens tittel «On the Edge», viser til festivalens geografiske posisjon i Europa, interessen i å utfordre kunstformen samt en følelse av at de Britiske øyer står på randen av et spennende gjennombrudd for scenekunst for barn og unge. On the Edge tilbyr unike kulturelle og kunstneriske arenaer for over 10 000 unge, familier og skoler. Målet er å styrke profilen til scenekunst for barn og unge og oppmuntre til internasjonal utveksling og samarbeid.

Les mer om On the Edge/ASSITEJ Artistic Gathering (AAG) og delegate packages.

Sagt om fjorårets festival i Berlin:

«Det å møte det internasjonale Assitej-nettverket var en utrolig positiv opplevelse. Et genuint og sterkt engasjement skinte igjennom de ellers politisk korrekte (og ganske svulstige og repetitive) festtalene. Det gjorde at jeg fikk stor tillit til både organisasjonens ledelse og Assitej som organisasjon. Klimaet på festivalen var veldig generøst, fullt av mennesker som brenner for både scenekunst og barn og unges vilkår. Det i seg selv var inspirerende.» Mariken Lauvstad, Periskop

«Turen var også et fint møtepunkt for andre i scenekunstbransjen med mulighet for net-working. Ble kjent med flere av de andre norske som også hadde fått reisestøtte og turen gjorde meg bedre kjent med Assitejs virksomhet og historiske bakgrunn.» Live Strugstad/Dans i Nord-Trøndelag

«Det virker som om der er et skille i Assitej. En eldre garde der nok så proteksjonistisk verner om scenens hellighet og de voksnes styring av fortelling og en yngre garde, der ser muligheter i at gi rom og plass til målgruppens stemmer.» Carl Jørn Johansen/Rogaland teater

Søk reisestøtte!

Har du lyst til å bli med ASSITEJ Norge til Birmingham for å se scenekunst for barn og unge – knytte kontakter – og for å dele dine tanker og erfaringer om scenekunst for barn og unge med internasjonale kollegaer? Send inn en søknad om støtte til reise og registreringsavgift (delegate packages) til info[at]assitej.no med følgende informasjon:

– budsjett med overslag over reisekostnader. Egne midler og eventuelle andre støtteinstanser må fremgå

– en kort tekst om motivasjon og forventet utbytte fra reisen.

 

Det kan kun søkes om midler til å dekke reiseutgifter, ikke diett og overnatting. Dersom søknaden innvilges, vil registreringsavgift refunderes i sin helhet, reiseutgifter refunderes utfra en helhetlig vurdering. Det vil bli tatt hensyn til søkernes geografiske fordeling.

Søknadene behandles i løpet av 14 dager.

 

OBS! Det er stor etterspørsel etter billetter, så vi anbefaler å bestille snarest. ASSITEJ Norge behandler søknader etter førstemann-til-mølla-prinsippet, og vi gjør oppmerksom på at det er en begrenset pott til utdeling.