Close

Juletilbud: 20% rabatt på Teaterlørdag UNG i 2018

Kjøp billetter til neste års forestillinger innen 24. desember og få 20% rabatt. Bruk kodeord «juleglede».

https://assitej.ticketco.no 

Teaterlørdag Ung: Rulle
Sentralen lørdag 20. januar, kl. 1200 og 1400

Alder: 3-99 år. Varighet: 37 minutter.

Et menneske befinner seg plutselig i en helt rund verden. Alle ting rundt henne er runde. Men hun er ikke rund… Hun gjør det mennesker har gjort til alle tider: prøver alt fra å ta kontroll, manipulere, eie og vinne til å samarbeide, føye seg, tilpasse seg, underkaste seg.

Dette er en poetisk og tragikomisk forestilling uten ord om behovet for å høre til, passe inn, strekke til, lykkes. Forestillingen er rettet mot tilskuere fra 3 til 99 år. For de yngste tilskuerne ligger underholdningen i det konkrete og komiske samspillet mellom skuespiller og den runde verdenen. Litt eldre tilskuere vil også se den mer eksistensielle dimensjonen og kjenne seg igjen i de mange utfordringer skuespilleren må forholde seg til.

Teaterlørdag Ung: Fendelhorgens flokk
Sentralen lørdag 10. februar, kl. 1200 og 1400

Alder: 5-100 år. Varighet: 45 minutter.

Silverdalen er utsatt for hungersnød og lidelser fordi vannet fra elven Sildre har sluttet å renne og Sølvsjøen er i ferd med å tørke ut. Prins Sølve er en lystig og god gutt som oppdager et grusomt komplott mellom skumle tunnelgreimer og sin verge Snasen-nacen med c. Sammen med sin tipp-tipp-tipp oldemor på totusen år og som eneste hjelpemiddel, en tråd spunnet av spindelvev og måneskinn, må han gå til kamp mot Fendelshorgens flokk for å redde Silverdalens befolkning.

 

Teaterlørdag UNG er støttet av: