Close

Gullkorn, perler og monsterfrø: FORSKNINGSFUNN I SCESAM-PROSJEKTET

Du skal høre fuglesang

”Du skal få høre fuglesang” av Teater Fot. Foto: Andrea Haugerud Hovik

 

ASSITEJs samarbeidspartner gjennom flere år inviterer til festival i Oslo og drammen 20.-21. november. Vi gleder oss stort og anbefaler alle som befatter seg med og har interesse for profesjonelt barneteater å komme til Brageteatret og Dramatikkens hus!

SCESAM INVITERER TIL FESTIVALEN: Gullkorn, perler og monsterfrø: Forskningsfunn i SceSam-prosjektet

NÅR: 20 – 22 NOVEMBER 2014

HVOR: BRAGETEATRET OG DRAMATIKKENS HUS

I løpet av tre dager byr vi på faglig påfyll, forskningsfunn, SceSam-forestillinger, arbeidspresentasjoner og gjestspill. Brageteateret viser forestillingen Trollmannen fra Oz, Konstellasjonen spiller forestillingen Ugler i mosen, Teater Fot viser Du skal få høre fuglesang, og de danske egnsteatrene Cantabile 2 og Carte Blanche gjester Oslo med den kritikerroste og prisnominerte forestillingen Life Live!
Se fullstendig program her.

SceSam undersøker hvordan barns deltakelse i teater påvirker barna, kunsten og kunstnerne. Vi håper du vil være med å diskutere dette med oss. Du får hele festivalen for bare kr. 500 – kjøp festivalpass her.

OBS! Fortrinnsrett for ASSITEJ-medlemmer på SceSams workshop med Malin Axelsson fra ung scen/öst! Verkstedet holdes 19. november på Skuespillersenteret. Et eksklusivt tilbud for 15 scenekunstnere i feltet scenekunst for barn og unge. Deltakere får workshop og festivalpass for bare kr. 600. Les mer om workshopen og Malin Axelsson her.

VELKOMMEN!

 

ASSITEJs festivalsamarbeid
For å sikre kontinuitet i festivalarbeidet, og bidra til mer oppmerksomhet for feltet vårt, samarbeider ASSITEJ Norge med andre festivaler i årene mellom våre egne biennaler. I 2014 er det vår langvarige samarbeidspartner SceSams festival som står for tur. «Gullkorn, perler og monsterfrø…» avslutter SceSams undersøkelser av interaktive strategier i barneteater.
ASSITEJ støtter SceSam-festivalen faglig og økonomisk. Tidligere samarbeidsfestivaler er Showbox, MiniØya og CODAung.

Neste ASSITEJ-festival går av stabelen på Kilden i Kristiansand 6.-10. oktober 2015. Les om ASSITEJ-festivalen her.