Close

ASSITEJ Artistic Gathering 2019 til SAND-festivalen

ASSITEJ Artistic Gathering 2019 til SAND-festivalen!

SAND-festivalen ble valgt til å være vertskap for ASSITEJ Internationals årlige samling, Artistic Gathering i 2019.
Dermed kommer hele verden til Kristiansand og Kilden Teater og Konserthus.
«SAND-festivalen har vært en viktig samarbeidspartner for Kilden gjennom mange år. Både for Kristiansand som by og for Kilden som kunsthus, er det en gave å få oppleve noen av verdens mest nyskapende forestillinger for barn», sier Amalie Nilssen, teatersjef for Kilden teater. «Nå har SAND-festivalen sørget for at hele verden kommer til Kristiansand og Kilden til ASSITEJs Artistic Gathering i 2019! Vi har ryddet hele huset og gleder oss til SAND-festivalen skal ta over hvert eneste rom med spennende scenekunst av aller ypperste klasse.»

Til Artistic Gathering på SAND-festivalen 2019 er det forventet besøk av et hundretalls internasjonale gjester fra scenekunstmiljøet, i tillegg til et fullspekket program med forestillinger, verksteder, seminarer og samtaler.
Vi ser frem til å invitere profesjonelle og publikum fra hele Norge og verden til Kristiansand fra 2.-7. september 2019.

SAND-festivalen 2017 arrangeres fra 12.-16. september 2017, les programmet for festivalen her og følg med for salg av festivalpass og billetter. I 2018 arrangeres festivalen fra 12.-15. september.