Close

CALL OUT: Regissører i scenekunst for barn og unge – internasjonal utveksling

ASSITEJ Tyskland/Theater Strahl i Berlin:

DIRECTORS IN TYA – An International exchange
Denne utvekslingen har siden starten i 1976 blitt kjent som det «internasjonale regissør seminaret», og finner sted annethvert år. Det henvender seg til regissører som uavhengige kunstnere innen scenekunstfeltet for barn og unge. Det handler om å lære fra hverandre og om å møte kunstnere fra hele verden som skaper og bidrar i et globalt kunstnerisk nettverk. Vi inviterer alle de nasjonale senterne i ASSITEJ til å nominere en regissør fra hvert land. ASSITEJ Tyskland vil så velge 20 deltakere fra hele verden og 5 deltakere fra tyskspråklige land. I 2019 vil seminaret finne sted 2.-9. juni 2019 på Theater Strahl i Berlin (www.theater-strahl.de), et av de mest anerkjente friteatrene i Tyskland med egen scene i Berlin og et repertoar som dekker dans, maske og drama. Det var et revolusjonerende øyeblikk da Berlin muren falt i 1989etter at folket i DDR hadde demonstrert fredfullt mot et regime som undertrykket sitt folk og nektet dem grunnleggende menneskerettigheter. Dette øyeblikket for tretti år siden, vil være startpunktet for en utveksling som vil dreie seg rundt temaet MURER.

Se hele utlysningen: 2019 Call for Applications DIRECTORS IN TYA ASSITEJ Germany

Er du interessert i å delta? Ta kontakt med administrasjonen på e-post info@assitej.no eller tlf +47 911 17 339